| Επικοινωνία |
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

   Νέα  |  Προϊόντα  |    |  Θεωρήματα - Νόμοι  |  Συνδεσμολογίες  |  Σύνδεσμοι  |    |  F.A.Q.  
   |    |    |    |   &  |    |  Προντα Stock  
     

 

- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012
   

Hager Hellas: Σχεδιασμς ολοκληρωμνων λσεων για αποτελεσματικς εγκαταστσεις

 
Επιμλεια: Χριστνα Σορρα
Η εταιρεα Hager Hellas ιδρθηκε το 1994. Απ την επ 14 συναπτ χρνια δρα της στην Κυψλη Αττικς, μεταφρθηκε στις νες σγχρονες εγκαταστσεις στην Κηφισι το 2008. Η εμπορικ δραστηριτητα της εταιρεας επεκτθηκε σταδιακ σε λη την Ελληνικ επικρτεια.

Τα κανλια εγκατστασης, διανομς και ερμαρων Tehalit και οι ποιοτικο και διαχρονικο διακπτες Berker, εμπλοτισαν τις οικιακς και εμπορικς εφαρμογς των προντων :hager στην Ελλδα, μετ απ την απορρφηση αυτν των δο μεγλων εταιρειν απ τον παγκσμιο μιλο Hager. H Hager εναι μια ιδικτητη οικογενειακ επιχερηση με μεγαλτερη απ 50 χρνια παρδοση.

Η παγκοσμως δραστρια επιχερηση απασχολε πνω απ 11.000 εργαζμενους και προσφρει πνω απ 74.000 διαφορετικ προντα.


Οι καινοτομες και νες τεχνολογες του ομλου Hager προσανατολζονται πντα προς τις ανγκες των πελατν και συνεργατν της. Σε χιλιδες επαφς και συζητσεις μαζ τους υπογραμμζει τις προτσεις τους και σχεδιζει ολοκληρωμνες λσεις για αποτελεσματικς εγκαταστσεις. Αυτ υποδεικνει και το καινοργιο λογτυπο :hager.
Σμερα ο μιλος Hager απασχολε περπου 850 μηχανικος στο τμμα ρευνας και ανπτυξης και δαπαν περπου πντε τοις εκατ των συναλλαγν του για ρευνα και ανπτυξη. Με αυτ τον τρπο επιτυγχνεται να δηλνονται παγκοσμως 170 προντα του ομλου ως πατντες.

Μλος της SE Societas Europea

Απ το 2007 ο μιλος Hager εναι μλος της ευρωπακς κοιντητας επιχειρσεων (SE Societas Europea), υπογραμμζοντας με αυτ τον τρπο, απ τη μα την διαφορετικ κουλτορα του και απ την λλη τις ευρωπακς ρζες του.
Η Hager προσφρει πολπλευρη υποστριξη και χοντας πλρη συνασθηση της ευθνης της για την κοινωνα και το περιβλλον, εναι σε θση να συμβλλει με υπερηφνεια στην καλτερη χρση των περιορισμνων διαθσιμων πρων.
Εναι μια πεποθηση που διαδραματζει ναν ζωτικς σημασας ρλο στην ανπτυξη της εταιρεας.

Κατλογος μτρων

Οι κατηγορες της ηθικς, του περιβλλοντος και της οικολογικς αποδοτικτητας συμπεριλαμβνουν ναν πραγματικ κατλογο μτρων στον οποο η Hager δεσμεεται ρητς και ο οποος συμπεριλαμβνει:

  1. Investors in People: πιστοποηση (ΙΙΡ), να πργραμμα ανπτυξης των εργαζομνων των Ηνωμνων Εθνν.
  2. Global Compact: πρωτοβουλα, στην οποα ο μιλος Hager προσχρησε το 2007.
  3. Το περιβαλλοντικ πρτυπο ISO 14000, στο οποο οι περισστερες απ τις ιστοσελδες της χουν δη πιστοποιηθε.
Απ αυτ την ποψη, δνεται πολ προσοχ τσο στην οικολογικ ανπτυξη και στις τεχνολογες παραγωγς σο και στα δια τα προντα στε να κνουν καλτερη χρση της ηλεκτρικς ενργειας.
Το πιστοποιητικ ISO 9001 αποδεικνει την αφοσωση της Hager στη συνεχ προσπθεια να εγγυται την ποιτητα των προντων και υπηρεσιν της, απ τη σχεδαση ως την παραγωγ και το μρκετινγκ.

Check.hager

Ως αποτλεσμα της σημασας στην ποιτητα, η Hager μχεται ενεργ τους παραποιντες και το δκτυο διανομς τους με μια διαδικασα που εναι: Απλ, γργορη και οικονομικ. Λγεται check.hager και επικεντρνεται σε 4 στοιχεα:
  1. Διαδικασα πιστοποησης για την εγγηση της προλευσης των προντων
  2. Λογισμικ για τον λεγχο της προλευσης των προντων
  3. Σχδια δρσης σε περπτωση αμφιβολας για την αυθεντικτητα ενς προντος.
  4. Ηθικ σμβαση, μια δσμευση μεταξ κατασκευαστ και διανομα.
Για κθε τι νο που κυκλοφορε, η εταιρεα Hager Hellas πιστ στις αξες της, δηλαδ την υπευθυντητα, την απλτητα και την επαφ με τον πελτη, πραγματοποιε σεμινρια νων υλικν και τεχνολογιν σε μαθητς, σπουδαστς και ηλεκτρολγους.
Τα σεμινρια αυτ πραγματοποιονται σε ειδικ διαμορφωμνο χρο στις εγκαταστσεις της εταιρεας.
ξιο λγου εναι να αναφερθε τι επ του παρντος κατασκευζεται νας επισκψιμος χρος νων τεχνολογιν και προντων χι μνο για τον εξειδικευμνο ηλεκτρολγο, αλλ και για τον απλ πολτη, στε να γνωρζει γκαιρα τις εξελξεις και τις λσεις που υπρχουν στο χρο της ενργειας.

ξυπνα συστματα

«Σμερα που λοι μιλμε για το κστος, η Hager σας παρακινε να ξοδψετε ,τι χετε προπολογσει με τρπο που θα σας αποδδει διαρκς οφλη. Με ξυπνα συστματα, που βοηθον στην αποτελεσματικ διαχεριση της ενργειας και συνεπς ανκουν δικαιωματικ στα αποκαλομενα πρσινα κτρια. Για να κνετε μια επνδυση που θα αποδδει ξαν και ξαν διαχρονικ. Ο κλδος μας βρσκεται σε συνεχ εξλιξη. Το ξυπνο σπτι, οι εναλλακτικς λσεις ενργειας σε οικιακος και επαγγελματικος χρους, αλλ ακμη και στα αυτοκνητα εναι οι νες προκλσεις των καιρν μας. Ο μιλος Hager δεν θα μποροσε να μενει πσω απ αυτς, αλλ να τις ακολουθσει και να τις ξεπερσει».
     
top