Ç Åôáéñßá | Επικοινωνία | ÌåôÜâáóç óôç áñ÷éêÞ
  ÌåôÜâáóç óôç áñ÷éêÞ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

   Νέα  |  Προϊόντα  |  ÅíäåéêôéêÜ ¸ñãá  |  Θεωρήματα - Νόμοι  |  Συνδεσμολογίες  |  Σύνδεσμοι  |  ÄéÜöïñá  |  F.A.Q.  
  Ðþò Íá  |  Ðßíáêåò  |  Öùôïãñáöéêü Áñ÷åßï  |  ¸íôõðá  |  ÑùôÜôå & ÁðáíôÜìå  |  Ðåñéï÷Þ Ìåëþí |  Προúüντα Stock  
     

 

ÍÅÁ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012
   

Hager Hellas: Σχεδιασμüς ολοκληρωμÝνων λýσεων για αποτελεσματικÝς εγκαταστÜσεις

 
ΕπιμÝλεια: Χριστßνα Σοýρρα
Η εταιρεßα Hager Hellas ιδρýθηκε το 1994. Απü την επß 14 συναπτÜ χρüνια Ýδρα της στην ΚυψÝλη ΑττικÞς, μεταφÝρθηκε στις νÝες σýγχρονες εγκαταστÜσεις στην ΚηφισιÜ το 2008. Η εμπορικÞ δραστηριüτητα της εταιρεßας επεκτÜθηκε σταδιακÜ σε üλη την ΕλληνικÞ επικρÜτεια.

Τα κανÜλια εγκατÜστασης, διανομÞς και ερμαρßων Tehalit και οι ποιοτικοß και διαχρονικοß διακüπτες Berker, εμπλοýτισαν τις οικιακÝς και εμπορικÝς εφαρμογÝς των προúüντων :hager στην ΕλλÜδα, μετÜ απü την απορρüφηση αυτþν των δýο μεγÜλων εταιρειþν απü τον παγκüσμιο üμιλο Hager. H Hager εßναι μια ιδιüκτητη οικογενειακÞ επιχεßρηση με μεγαλýτερη απü 50 χρüνια παρÜδοση.

Η παγκοσμßως δραστÞρια επιχεßρηση απασχολεß πÜνω απü 11.000 εργαζüμενους και προσφÝρει πÜνω απü 74.000 διαφορετικÜ προúüντα.


Οι καινοτομßες και νÝες τεχνολογßες του ομßλου Hager προσανατολßζονται πÜντα προς τις ανÜγκες των πελατþν και συνεργατþν της. Σε χιλιÜδες επαφÝς και συζητÞσεις μαζß τους υπογραμμßζει τις προτÜσεις τους και σχεδιÜζει ολοκληρωμÝνες λýσεις για αποτελεσματικÝς εγκαταστÜσεις. Αυτü υποδεικνýει και το καινοýργιο λογüτυπο :hager.
ΣÞμερα ο üμιλος Hager απασχολεß περßπου 850 μηχανικοýς στο τμÞμα Ýρευνας και ανÜπτυξης και δαπανÜ περßπου πÝντε τοις εκατü των συναλλαγþν του για Ýρευνα και ανÜπτυξη. Με αυτü τον τρüπο επιτυγχÜνεται να δηλþνονται παγκοσμßως 170 προúüντα του ομßλου ως πατÝντες.

ΜÝλος της SE Societas Europea

Απü το 2007 ο üμιλος Hager εßναι μÝλος της ευρωπαúκÞς κοινüτητας επιχειρÞσεων (SE Societas Europea), υπογραμμßζοντας με αυτü τον τρüπο, απü τη μßα την διαφορετικÞ κουλτοýρα του και απü την Üλλη τις ευρωπαúκÝς ρßζες του.
Η Hager προσφÝρει πολýπλευρη υποστÞριξη και Ýχοντας πλÞρη συναßσθηση της ευθýνης της για την κοινωνßα και το περιβÜλλον, εßναι σε θÝση να συμβÜλλει με υπερηφÜνεια στην καλýτερη χρÞση των περιορισμÝνων διαθÝσιμων πüρων.
Εßναι μια πεποßθηση που διαδραματßζει Ýναν ζωτικÞς σημασßας ρüλο στην ανÜπτυξη της εταιρεßας.

ΚατÜλογος μÝτρων

Οι κατηγορßες της ηθικÞς, του περιβÜλλοντος και της οικολογικÞς αποδοτικüτητας συμπεριλαμβÜνουν Ýναν πραγματικü κατÜλογο μÝτρων στον οποßο η Hager δεσμεýεται ρητþς και ο οποßος συμπεριλαμβÜνει:

  1. Investors in People: πιστοποßηση (ΙΙΡ), Ýνα πρüγραμμα ανÜπτυξης των εργαζομÝνων των ΗνωμÝνων Εθνþν.
  2. Global Compact: πρωτοβουλßα, στην οποßα ο üμιλος Hager προσχþρησε το 2007.
  3. Το περιβαλλοντικü πρüτυπο ISO 14000, στο οποßο οι περισσüτερες απü τις ιστοσελßδες της Ýχουν Þδη πιστοποιηθεß.
Απü αυτÞ την Üποψη, δßνεται πολý προσοχÞ τüσο στην οικολογικÞ ανÜπτυξη και στις τεχνολογßες παραγωγÞς üσο και στα ßδια τα προúüντα þστε να κÜνουν καλýτερη χρÞση της ηλεκτρικÞς ενÝργειας.
Το πιστοποιητικü ISO 9001 αποδεικνýει την αφοσßωση της Hager στη συνεχÞ προσπÜθεια να εγγυÜται την ποιüτητα των προúüντων και υπηρεσιþν της, απü τη σχεδßαση Ýως την παραγωγÞ και το μÜρκετινγκ.

Check.hager

Ως αποτÝλεσμα της σημασßας στην ποιüτητα, η Hager μÜχεται ενεργÜ τους παραποιüντες και το δßκτυο διανομÞς τους με μια διαδικασßα που εßναι: ΑπλÞ, γρÞγορη και οικονομικÞ. ΛÝγεται check.hager και επικεντρþνεται σε 4 στοιχεßα:
  1. Διαδικασßα πιστοποßησης για την εγγýηση της προÝλευσης των προúüντων
  2. Λογισμικü για τον Ýλεγχο της προÝλευσης των προúüντων
  3. ΣχÝδια δρÜσης σε περßπτωση αμφιβολßας για την αυθεντικüτητα ενüς προúüντος.
  4. ΗθικÞ σýμβαση, μια δÝσμευση μεταξý κατασκευαστÞ και διανομÝα.
Για κÜθε τι νÝο που κυκλοφορεß, η εταιρεßα Hager Hellas πιστÞ στις αξßες της, δηλαδÞ την υπευθυνüτητα, την απλüτητα και την επαφÞ με τον πελÜτη, πραγματοποιεß σεμινÜρια νÝων υλικþν και τεχνολογιþν σε μαθητÝς, σπουδαστÝς και ηλεκτρολüγους.
Τα σεμινÜρια αυτÜ πραγματοποιοýνται σε ειδικÜ διαμορφωμÝνο χþρο στις εγκαταστÜσεις της εταιρεßας.
¶ξιο λüγου εßναι να αναφερθεß üτι επß του παρüντος κατασκευÜζεται Ýνας επισκÝψιμος χþρος νÝων τεχνολογιþν και προúüντων üχι μüνο για τον εξειδικευμÝνο ηλεκτρολüγο, αλλÜ και για τον απλü πολßτη, þστε να γνωρßζει Ýγκαιρα τις εξελßξεις και τις λýσεις που υπÜρχουν στο χþρο της ενÝργειας.

¸ξυπνα συστÞματα

«ΣÞμερα που üλοι μιλÜμε για το κüστος, η Hager σας παρακινεß να ξοδÝψετε ü,τι Ýχετε προûπολογßσει με τρüπο που θα σας αποδßδει διαρκþς οφÝλη. Με Ýξυπνα συστÞματα, που βοηθοýν στην αποτελεσματικÞ διαχεßριση της ενÝργειας και συνεπþς ανÞκουν δικαιωματικÜ στα αποκαλοýμενα πρÜσινα κτßρια. Για να κÜνετε μια επÝνδυση που θα αποδßδει ξανÜ και ξανÜ διαχρονικÜ. Ο κλÜδος μας βρßσκεται σε συνεχÞ εξÝλιξη. Το Ýξυπνο σπßτι, οι εναλλακτικÝς λýσεις ενÝργειας σε οικιακοýς και επαγγελματικοýς χþρους, αλλÜ ακüμη και στα αυτοκßνητα εßναι οι νÝες προκλÞσεις των καιρþν μας. Ο üμιλος Hager δεν θα μποροýσε να μεßνει πßσω απü αυτÝς, αλλÜ να τις ακολουθÞσει και να τις ξεπερÜσει».
     
top